VAN / ÖZALP - ÖZALP KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen program İlçe Kaymakamımız, İlçe Protokolü ve Vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeniyle izlenildi.

Mrt

15.12.2023-17.12.2023 Tarihleri arasında sayın Kaymakamımız Rahmi BULUT ve Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim ŞİRAZİ beyin destekleriyle okulumuz öğrencilerine güneydoğu anadolu gezisi yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Polislik Meslek Tanıtımı, KADES, ve Dolandırıcılıkla alakalı bilgilendirme yapıldı.

Ara

Ekm

Okulumuz öğrencileri 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk deneme sınavına girdiler. Öğrencilerimizin hem akademik seviyelerini ölçmek hem de sınava hazırlanmaları noktasında 9,10,11. sınıflarımıza kazanım değerlendirme, 12. sınıf öğrencilerimize de tyt deneme sınavı yapıldı

Ekm

Özalp İlçe Kaymakamımız Sayın Rahmi BULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Cüneyt ARVAS ve Şube Müdürlerimiz İsmet SAMSA, Mustafa KIZILKAYA Okulumuza ziyarette bulundular.